BALOANE ORADEA

 

 

 

 

 

 

 

”Priveşte un balon şi nu vei mai fi vanitos.” – Boris Marian Mehr

Baloane Oradea vrea ca toată lumea să se bucure de petrecerea dumneavoastră. Acesta este motivul pentru care vă oferim serviciile noastre, cu o experiență de peste 10 ani în organizarea și decorarea evenimentelor, la unele dintre cele mai competitive prețuri din oraș, ajutându-i pe toți să-și facă, cea mai fericită sau cea mai interesantă petrecere. Dorim să facem calitatea accesibilă mai multor persoane, așa că apelează azi la noi și găsește ceva perfect pentru următoarult eveniment special.

Baloanele noastre din latex de înaltă calitate sunt altceva decât baloanele cu heliu ieftine și urâte, pe care le puteți cumpăra, rămânând în picioare ore și ore fără a-și pierde strălucirea. Chiar și cele mai lungi recepții, majorate și petreceri aniversare /de nuntă se vor încheia cu mult înainte ca baloanele noastre să ajungă pe pământ.

Pentru acele momente în care organizați o petrecere în grabă, Baloane Oradea este acolo pentru voi. Oferim livrare de baloane (gratuit sau contra cost), cu toate piesele pre-umflate și aranjate. Pur și simplu comanda trebuie făcută din timp pentru toate decorurile și baloanele, nominalizată ora și echipa noastră de livrare va fi la ușa dvs., sala de evenimente, restaurant, etc. exact atunci când aveți nevoie de noi. Dacă preferați să vă ridicați baloanele, puteți face acest lucru gratuit din locația noastră, dupa ce ați pus o comandă în prealabil, și ați primit confirmarea comenzii și ora de ridicare.

Tot ce ai nevoie pentru următoarea petrecere / sărbătoare, la noi găsești !

Faceți alegerea cea mai inteligentă pentru următoarea petrecere și contractați decoruri, arcade, baloane speciale, baloane personalizate, pancartele și multe altele de la echipa Baloane Oradea, oferind zâmbete și momente fericite.

Pentru oferte și informații, contactați echipa noastră prietenoasă cu orice întrebări.

Cu respect,

Echipa Baloane Oradea

Mai multe informatii:

BaloaneOradea

Website: www.baloaneoradea.ro