FORGET ME NOT – Cadouri de neuitat

  Dacă până în urmă cu ceva timp vă aflați în ingrata postură de a nu reuși să alegeți cadoul perfect pentru o persoană dragă, acum a venit momentul să lăsați toată această muncă în grija noastră, Forget Me Not revoluționând piața cadourilor din Oradea prin intermediul unor produse personalizate. Ceea ce vă oferim noi se diferențiază de restul opțiunilor printr-un grad sporit de calitate și inventivitate, fiecare idee preluată din partea clienților noștri fiind materializată într-un cadou personalizat, menit să genereze clipe de fericire persoanei careia i se adresează.

      Forget Me Not îți propune cele mai surprinzătoare cadouri, cu livrare gratuită în Oradea: cutii cu flori, vin/spumant și flori în cutii, trandafiri în cutii, cutii cu flori și dulciuri, buchete de flori rustice, buchete de flori clasice, aranjamente florale la coșulet, aranjamente florale la coșulet cu vin/spumant, felicitare/ poză/ un bilețel cu mesaj personalizat, dar și alte produse care pot fi înserate la cerere.

       Cu Forget Me Not poți să îți creezi propriul conținut de cadou. Poți să îți personalizezi cadoul cu logo-ul firmei, cu mesajul dorit (serviciul este opțional și tarifabil în funcție de dimenisune și produsul personalizat).

       Dacă dorești să transmiți un mesaj celor cadorisiți poți să îți alegi un model din felicitările cu design personalizat – realizate de Forget Me Not.

       Clienții noștri sunt atât persoanele fizice cât și companiile, scopul nostru fiind unul singur: conceperea unor cadouri adaptate special evenimentului/ ocaziei/ sărbătorii/ aniversării, atât prin conținut, cu referire directă la produsele pe care le înglobăm, cât mai ales prin aspect, nu de puține ori fiind în postura de a realiza cadouri unice.

       Personalizarea cadourilor este o soluție pe care o recomandăm tuturor clienților noștri, în acest fel având garanția că surpriza pregătită de dvs. va lăsa o amprentă pozitivă în rândul destinatarului. Sunt importante produsele pe care decideți să le oferiți drept cadou, tocmai din acest motiv, un prim pas în definirea unui cadou va fi prelevarea informațiilor direct de la clienți.

       Odată ce am realizat o selecție în cadrul produselor și am ajuns la un consens cu clientul privind cantitatea necesară, nu mai rămâne decât să ne relatați dacă preferați o anumită manieră de împachetare sau dacă aveți preferințe în vederea atașării unor obiecte suplimentare.

Mai multe informatii:

Flower Box – Forget Me Not

Website: www.forgetmenot.ro