INDIGO CARDS

Ai spus DA și urmează să faci cel mai important pas din viață de cuplu? Îți împărtășim emoția și îți amintim că orice eveniment important din viața fiecăruia dintre noi începe cu o bună organizare și cu… o invitație adresată celor care împărtășesc bucuria evenimentului.  Suntem aici ca să te ajutăm să punem accent pe importanța invitaților din cadrul evenimentului tău și îți pregătim cele mai frumoase invitații, dintr-o gamă de peste 1500 de modele, iar, ca semn de mulțumire pentru invitați, îți propunem mărturii originale (sticle, borcanele), adaptate tematicii nunții!

Întrucât invitația nu oferă doar date importante despre eveniment, ci reflectă și o idee asupra personalității mirilor și a tematicii nunții, Indigo Cards oferă o gamă largă și variata de invitații.

Îți dorești o nuntă discretă, eleganță? Avem produsele potrivite pentru tine: invitații elegante, invitații cu catifea sau dantelate, toate vor completa perfect decorul.

Dacă însă, te gândești la ceva mai rustic, medieval, ce amintește de cetăți și cavaleri, îți propunem invitațiile vintage, invitațiile în stil pergament sau rustic-tradiționale.

Ne-am gândit și la nunțile în aer liber, pline de culoare și farmec. Avem o gamă largă de invitații cu flori, invitații cu fluturi, invitații cu inimioare.

Pentru iubitorii de muzică și călătorii, Indigo Cards pune la dispoziție invitații cu tematică de călătorie, dar și invitații din categoria muzică-cinema-ziar.

Ne-am gândit și la mirii veseli și haioși, plini de viață, care își doresc invitații pe măsura felului lor de a fi, așa că am creat categoria de invitații haioase sau invitații cu miri, invitații cu poze.

În clasificarea categoriilor de invitații, am luat în calcul toate aspectele. Ne-am gândit la tematica nunții, la personalitatea mirilor, la décor, dar și la cel mai important aspect poate – prețuri avantajoase și un raport calitate-preț bun. Așa că, în cazul în care nu dorești să depășești un anumit buget, Indigo Cards îți oferă o gamă largă de Invitații sub 1 ron și invitații cu reducere.

După ce ai ales modelul de invitație care să corespundă cerințelor tale, te îndemnăm să faci din acestea niște invitații originale și să le personalizezi cu textul potrivit. Nu știi care este acela? Știm noi, ne-am gândit și la acest aspect și îți punem la dispoziție modele de texte și motto-uri, potrivite fiecărei categorii de invitații. Fie ca ai ales o invitație vintage, o invitație romantică, o invitație clasică sau o invitație haioasă, vei găsi cu ușurință un text care să se potrivească.

Toate modelele oferite se vor personaliza în așa fel încât să se adapteze perfect nevoilor clienților și să fie în ton cu tematica evenimentului. Indiferent dacă alegi stilul modern, romantic sau vintage, Indigo Cards are posibilitatea de a-ți oferi ceea ce îți dorești.

Știm că nu e ușor să alegi invitația potrivită, de aceea iți oferim suport și îți stăm la dispoziție fie online, fie la unul dintre magazinele noastre din Cluj-Napoca, Timișoara, Targu-Mureș, Bistrița, Oradea, Satu Mare. Nu rămâne decât să te convingi că Indigo Cards & Glass este cel mai bun aliat în pregătirea evenimentului tău!

Mai multe informatii:

Indigo Cards Romania

Website: www.indigo.com.ro