INDIGO STICLE

Secretul unei nunți reușite constă în atenția la detalii. Planificarea unui astfel de eveniment implică multă organizare și bătaie de cap. Nu și dacă vă împărțiți atribuțiile cu persoane specializate pentru fiecare detaliu care doriți să vă iasă perfect.

Ne ocupăm de tot ce înseamnă mărturii de nuntă. Mărturiile au devenit o tendință populară pentru nunți, botezuri și recepții. Aceste simboluri de apreciere vor încânta cu siguranță participanții la eveniment. Atunci când alegeți mărturiile, ar fi potrivit să luați în considerare obiecte practice, care de multe ori sunt cele mai apreciate și pe care invitații le vor putea păstra și folosi în alte împrejurări.

Vă oferim una dintre cele mai exclusiviste selecții de mărturii nuntă precum: sticle nuntă, capace, borcane, ambalaje pentru mărturii – pungi nuntă.

Nu uitați să adăugați un element personalizat mărturiei alese. Vă oferim soluții pentru etichetarea sticlelor, o varietate vastă de modele, dimensiuni, forme, suporturi de imprimare, toate adaptate la cerințele dvs.

Oaspeții prezenți la nuntă sunt persoanele care participă la atmosfera placută din ziua evenimentului și apropiații care se bucură împreună cu fericitul cuplu de oficializarea unei relații prospere și de durată. Aceștia sunt prezenți pe toata durata evenimentului, iar oferirea unor mărturii de nuntă în semn de recunoștință este un gest nobil, elegant și plin de bun gust. Alegerea de sticlă nuntă pentru pregătirea mărturiilor este una potrivită și generală, care va mulțumi toți oaspeții. Sticlele pot fi confecționate din diferite materiale, iar personalizarea lor este imperativă. Aceasta este o opțiune accesibilă din punct de vedere financiar, iar echipa noastră este pregătită să își asiste clienții în legatură cu opțiunile de umplere.

Sugestii umplere: vin, țuică, sirop, lichior.

Vă dorim să aveți parte de un eveniment unic, de neuitat. Echipa noastră, tânără și dinamică, îți stă mereu la dispoziție și îți oferă calitate, seriozitate și originalitate! Prețurile conțin TVA, sunt sume finale, fără alte costuri ascunse.

Mai multe informatii:

Indigo Cards Romania

Website: www.sticlanunta.ro