MAGIC4YOU – Photo Booth

Cum a venit ideea ?!? :

Orice mireasă își dorește ca ziua nunții ei să fie una pe măsura așteptărilor, să fie o zi în care să petreacă momente de neuitat alături de toți cei dragi și în care ea să fie în centrul atenției că doar o dată în viață se căsătorește, nu?

Si de ce oglinda foto ?

Dacă până acum câțiva ani, fotografii profesioniști trebuia să depună eforturi pentru a surprinde momente unice cu cât mai mulți invitați în poze astfel încât amintirile mirilor să rămână cât se poate de vii chiar și după ani de zile. În prezent noi echipa Magic4you am găsit solutia: oglinda magică foto. Aceasta este de fapt o cabină foto magică tip oglindă care va reuși să transforme orice evenimentîntr-unul unic și de excepție pentru cei din jur.

Noi nu avem cuti magice și alte păcăleli , avem ce mai generoasă oglinda foto de pe piață: 1.70 înalțime x 1 m lățime – aproximativ și cel mai nou model, în care nu vezi aparatul foto, este ca o oglindă clasică, dar care te surprinde cu fotografii de cea mai bună calitate în câteva secunde create și personalizate pentru evenimentul tău. Avem peste 100 de accesorii hazlii pentru diferite tipuri de eveniment,dar și decoruri background.

Echipa Magic4you , este cea care pune la dispoziție un astfel de serviciu oricărui doritor 🙂

Distracție la Oglinda Magică ?

Cu siguranta DA !!!! , invitații se vor distra la Oglinda Magică, fiind un look inedit într-o sală de evenimente, având în vedere aspectul său vintage, dar și tehnologia inovativă care o plasează în topul cerințelor unui eveniment fabulos! Aflându-ne în secolul vitezei, fotografiile sunt printate în 5-7 secunde, oferind suport magnetic la cerere pe spatele foii foto astfel încât amintirile să rămână vizibile în casele tuturor invitaților dumneavoastră.

Când să apelați la oglinda foto Magic4you ?

Atunci când doriți să vă transformați nunta,botezul,majoratul sau orice al eveniment într-o adevărată poveste și vreți să rămâneți atât voi cât și invitații dumneavoastră cu o amintire remarcabilă.

Noi oferim album foto, guestbook foto plus usb gratuit la toate pachetele 🙂 pe care le veți primii pe loc la finalul orelor de inchiriere 🙂 , apelați cu încredere la echipa Magic4you oglinda foto.

Multumim 🙂

Mai multe informatii:

Magic4you

Telefon: 0773 841 862