Termeni si conditii utilizare card

Termeni si Conditii de Utilizare

Art. 1 Definitii

Promotorul – persoana juridica ce a initiat, dezvolta si sustine Cardul Targ de Nunti Online ce face obiectul documentului „Termeni si conditii de utilizare a cardului Targ de Nunti Online”

Partener comercial/Furnizor – persoana juridica partenera in proiectul Targ de Nunti Online care ofera posesorului de Card Targ de Nunti Online reduceri si tarife preferentiale la produsele si/sau serviciile comercializate/prestate, in baza unui Protocol de colaborare, semnat in prealabill cu Promotorul.

Posesor card – persoana fizica careia i se ofera cardul Targ de Nunti Online si care devine titular al cardului luand la cunostinta si consimtind Termenii si conditiile de utilizare a cardului.

Card Targ de Nunti Online – cardul de beneficii in baza caruia Posesorul are acces la reducerile si tarifele preferentiale oferite de catre Partenerii comerciali participanti in proiectul Targ de Nunti Online.

Art. 2 Promotor

Cardul Targ de Nunti Online este initiat si dezvoltat de Reclama Oradea, un Brand a Nordic Media Events SRL.

Art. 3 Destinatarul cardului Targ de Nunti Online

Cardul Targ de Nunti Online este destinat exclusiv persoanelor fizice, denumite in continuare “Posesori de carduri Targ de Nunti Online”.

Cardul Targ de Nunti Online este emis gratuit- varianta Basic sau contra cost _____ Ron – varianta Premium, de catre Promotor.

Art. 4 Obtinerea cardului Targ de Nunti Online

Cardul Targ de Nunti Online poate fi obtinut numai dupa ce Posesorul accepta termenii si conditiile de utilizare a cardurilor Targ de Nunti Online. Cardul Targ de Nunti Online se va activa intr-un termen de 48 de ore de la eliberarea acestuia si va fi valabil pana la 31.12. 2019 pentru evenimentele din anii 2019 – 2020.

Pentru eliberarea cardului sunt folosite urmatoarele date: nume si prenume, CNP (primele 7 cifre), etc. și celelalte informații de pe fata Cardului Targ de Nunti Online, fapt cu care posesorul cardului este de acord.

Art. 5 Beneficiile cardului de fidelitate Targ de Nunti Online

– reduceri procentuale si tarife preferentiale oferite de catre Partenerii comerciali conform listei disponibile pe site-ul www.targdenuntionline.com;

– dezvoltarea continua a retelei de parteneri si diversitatea furnizorilor (tot ceea ce este necesar organizarii unor evenimente de succes);

– calitatea serviciilor oferite de partenerii nostri, branduri cunoscute din mediul de afaceri Bihorean, național și international, exclusiv pentru membrii comunitatii Targ de Nunti Online;

– libertatea Posesorului de a alege cand si unde doreste sa utilizeze Cardul Targ de Nunti Online conform celor stipulate la Art.4;

– informare permanenta cu privire la Partenerii noi din cadrul Programului si reducerile pe care acestia le ofera.

Art. 6 Utilizarea cardului Targ de Nunti Online

Pentru a beneficia de avantajele cardului Targ de Nunti Online, Posesorul trebuie sa prezinte Cardul Partenerilor comerciali indicati, inainte de semnarea contractului, iar acestia ii vor oferi pe loc reducerile conform informatiilor publice de pe pagina proiectului: www.targdenuntionline.com.

Cardul Targ de Nunti Online este nominal si nu poate fi transmis unei terte persoane pentru a beneficia de avantajele acestuia.

Fiecare Partener comercial isi rezerva dreptul de a cumula sau nu reducerile aferente utilizarii Cardului Targ de Nunti Online cu reducerile existente la momentul prezentarii Cardului de către Posesor.

Avand in vedere faptul ca emiterea cardurilor Targ de Nunti Online este nominala si acestea sunt netransmisibile, Partenerul comercial poate solicita Posesorului de Card si cartea de identitate pentru verificarea identitatii acestuia. In aceasta situatie, posesorul de Card trebuie sa prezinte cartea de identitate, in caz contrar Partenerul comercial poate refuza aplicarea beneficilor.

După lansarea oficiala a site-ului, ofertele furnizorilor vor fi postate pe site-ul www.targdenuntionline.com și pe pagina de facebook: Targ de Nunti Online.

Art. 7 Responsabilitatea Promotorului

Reclama Oradea/Promotorul nu este responsabila pentru situatiile in care Posesorul Cardului Targ de Nunti Online intampina dificultati in obtinerea reducerilor la Partenerii comerciali.

Daca Posesorul Cardului Targ de Nunti Online intampina o astfel de situatie, poate depune o sesizare pe e-mail: contact@targdenuntionline.com. Sesizarea va fi analizata, iar in situatia in care se constata ca aceasta este pertinenta, Promotorul are obligatia de a contacta Partenerul comercial indicat si de a-i transmite un avertisment scris. In cazul in care Partenerul comercial primeste 3 avertismente scrise din partea Promotorului, acesta din urma va dispune incetarea colaborarii cu Partenerul comercial.

Art. 8 Responsabilitatea Partenerului Comercial

Partenerul comercial are responsabilitatea de a-si instrui angajatii cu privire la procedura de verificare si de acordare a reducerilor posesorilor de Card Targ de Nunti Online.

Art. 9 Pierderea, furtul sau distrugerea cardului

In cazul in care cardul Targ de Nunti Online este pierdut, furat sau distrus Posesorul poate solicita eliberarea unui alt card la sediul Promotorului. Cardul Targ de Nunti Online poate fi inlocuit in mod gratuit o singura data.

In perioada de inlocuire a cardului Targ de Nunti Online nu este posibila acordarea reducerilor si a altor beneficii asociate cardului.

Art. 10 Utilizarea necorespunzatoare a cardului

Organizatorul va instiinta prin mijloacele pe care le are la dispozitie (email si/sau telefon) Posesorul cardului cu privire la anularea cardului in termen de maxim 48 de ore de la primirea sesizarii utilizarii necorespunzatoare a acestuia, Cardul va fi anulat de catre Promotor, iar Posesorul cardului nu va putea obtine un alt card Targ de Nunti Online din momentul transmiterii instiintarii.

Art. 11 Durata Cardului Targ de Nunti Online

Cardul Targ de Nunti Online are valabilitatea pana la 31.12.2019. Organizatorul poate hotari in orice moment incetarea programului Cardul Targ de Nunti Online. Instiintarea referitoare la incetarea programului va fi realizata cu cel putin 15 zile inainte de data incetarii programului si va fi adusa la cunostinta Posesorilor pe site-ul www.targdenuntionline.com.

Art. 12 Modificarea Termenilor si conditiilor de utilizare a cardurilor Targ de Nunti Online

Promotorul isi rezerva dreptul de a modifica termenii si conditiile de utilizare a cardurilor Targ de Nunti Online. Modificarile vor fi facute publice pe www.targdenuntionline.com/termeni-si-conditii-de-utilizare.

Art. 13 Serviciul de relatii cu clientii

Pentru orice informatii cu privire la obtinerea si utilizarea cardului Targ de Nunti Online, pentru orice sesizare sau feedback va rugam sa ne scrieti pe adresa de e-mail contact@targdenuntionline.com sau sa sunati la 0754 47 47 91.

Art. 14 Prelucrarea datelor cu caracter personal

Datele furnizate pentru eliberarea cardului Targ de Nunti Online sunt confidentiale.

Datele personale nu constituie sursa de tip agresiv pe partea de marketing (email, sms, etc.)

NU procesam și nu transmitem tertilor datele personale (CNP).

Art. 15 Dispozitii finale

Toţi participantii la programul Cardul Targ de Nunti Online trebuie sa aiba varsta de cel putin 18 ani.

Cardul Targ de Nunti Online poate fi utilizat numai la parteneri/furnizori care participa la program.

Cardul Targ de Nunti Online nu poate fi utilizat drept card de debit, credit sau garantie.

Acceptarea si/sau utilizarea Cardului Targ de Nunti Online (indiferent de data la care este emis) constituie acceptarea de catre dumneavoastra a acestor termeni si conditii.

Anularea Cardului Targ de Nunti Online nu se mai poate face, dupa ce ati beneficiat de cel putin o oferta, iar taxa (in cazul Cardului Premium) nu se returneaza.

Anularea Cardului Targ de Nunti Online de catre Promotor la cererea Posesorului (care nu a folosit Cardul niciodata) se poate face oricand doar in scris, precizandu-se motivul renuntarii, numai la adresa de e-mail: contact@targdenuntionline.com, insa fara restituirea taxei in cazul Cardului Premium.

Promotorul nu este obligat sa ofere un numar minim de Parteneri/Furnizori, care sa ofere discounturi/beneficii Posesorilor de Card Targ de Nunti Online.

Reclama Oradea isi rezerva dreptul de a incheia programul ce se desfasoara in baza acestui card (cu un preaviz de 15 zile calendaristice); de a refuza emiterea Cardului Targ de Nunti Online, si (in baza unor motive intemeiate*), de a retrage sau anula Cardul Targ de Nunti Online, sau de a modifica sau schimba conditiile programului aferent Cardului Targ de Nunti Online.

*Motive intemeiate includ: (I) orice abuz sau incercare de a abuza de program; (II) orice utilizare sau incercare de utilizare a unui Card Targ de Nunti Online care contravine acestor termeni si conditii; sau (III) orice suspiciune intemeiata de frauda din partea unui membru/partener/furnizor in legatura cu programul.

Inapoi / Back